Englandsflagga.jpg

Healer Skills Masterklasser 

Välkommen att fortsätta dina studier genom master klasserna i Healer Skills. Denna utbildning ger dig mer avancerade verktyg i Shamansk Energi Medicin som du kan erbjuda dina klienter. En healer utvecklar sina kunskaper genom att själv uppleva dessa sessioner och genom att träna på andra, så du ger dig själv en underbar resa i djupt helande genom att gå detta program.
 
Att gå Healer Skills Master kurser tar dig till en certifiering som en avancerad utövare i Luminous healing, Soul & Destiny retrieval och Rites of passage.
 
Varje klass är 3 dagar och ni måste vara minst 2 personer för att boka detta personliga mentorskaps program med mig. Läs och inspireras av hur du kan ta ditt klient arbete till en högre nivå av master i healingkunskap om världen av energi. 
Advanced Practitioner in Luminous Healing
Soul & Destiny Retrieval
and Rites of Passage
Contains 3 Master Classes
Black Jaguar Medicine
Adv. Soul&Destiny Work
Inka Initiation Path
 
Tidigare studier:
           Medicinhjulet
Healer Skills
Dessa master kurser är 3 dagars program för mellan två till sex shaman healers som vill
fördjupa sina färdigheter i hur man arbetar i mer avancerade processer i klient arbete.
 Kontakta mig för mer information om utbildningen och hur ni bokar era klasser.
 
Välkommen till Healer Skills Master! 
Black Jaguar Medicine
Den här klassen lär dig helande verktyg och beskyddsceremonier för hur man arbetar med klienter som fastnat i kraftlöshet och mörker.
Dessa 3 dagar fokuserar på hur man transformerar, skiftar dynamik och tar ut negativ energi från det omedvetna inom människor. Här kommer dina kunskaper i Jaguarmedicin till en kraftfull praktik som du kan erbjuda till andra genom sessioner. Som shaman tjänar vi ljuset genom att lära oss hur skuggor fungerar och manifesteras utan att fastna i dess dynamik. Du tränar en hel del tracking och lär dig att jobba i spirituell medvetenhet när du tar isär hur negativitet/skuggor påverkar din klient, ex hur du bryter generations förbannelser, karmiska avtryck, hur du kapar ohälsosamma bindningar till människor och platser. Och så mycket mer... För dig som healer är denna klass en gåva att lära dig erbjuda healing på en mycket djup nivå.
Adv. Soul & Destiny Work
Att guida klienter på deras Destiny resa är helt fantastiskt! Det är en magisk livsprocess de kan fortsätta på efter en serie av sessioner som helar motstånd och öppnar nya möjligheter. I den här klassen lär du dig en 4-stegs process för hur du guidar dem till en ny plats där Destiny gör sin "download" i nuet. Du lär dig att arbeta på mer avancerade sätt med Soul & Destiny retrieval samt i en mytisk dimension, (du tränar på att lyssna, se, och engagera sessionen utifrån den själsliga och arketypiska nivån) för att ge klienten många nya spirituella gåvor för sin fortsatta integrering av Destiny energi. Klassen visar hur du vägleder dina klienter genom ceremonier och ritualer, till en engagerande kraftfull positiv förändring där de manifesterar sitt soul-mission.
Inka Initiation Path
Denna klass fokuserar på hur man väver in initieringar som en del i healingsessioner. Initiering är en spirituell väg, en spirituell pånyttfödelse, en ingång i en ny värld. Att ta emot initieringar gör att helande resan accelererar och stödjer klienten (och dig själv) att växa till en ny plats i livet och gå vidare med en känsla av själslig näring och kraft. Här lär du dig strukturen, språket, och ceremonierna till att ge initieringar enligt Inka traditionen dvs, alla riter du har fått i medicinhjulet + de två högsta riterna Mosok Karpay och Taitanchis med din mesa. Vi skapar heliga rum och väver ljus gemenskap med Andernas mystik genom Inkas språk och initieringar som hjälper oss att minnas och gå bortom det vanliga. 
Det finns en underbar magi som kommer till oss alla, 
 så fantastiskt!! 
      - Lisa.F          
 
Wow - vilken vacker klass med dig! 
Ett stort steg högre i spiritualitet.
- Erika.H
Tack så mycket för denna otroliga tid tillsammans...... så mycket kärlek och skönhet och kreativitet i en sådan hög nivå av etik, Munay och medkänsla.
-Bettina. J

For you?

Att vara en healer är för mig det vackraste arbetet. Det fyller mitt hjärta med gudomligt ljus varje gång en person läker något av hennes förflutna, eller något i nutiden, eller hur de inre ögonen öppnas för nya möjligheter.
 
I vår spirituella natur är vi alla ett, så varje aspekt av läkning som äger rum kommunicerar i hela livets väv. Det är en sådan gåva att erbjuda luminous healing på en hög nivå av kunskap och spiritualitet.
 
Detta är vad Healer Master kurserna lär dig. Du har redan grunden och här lär du dig mer avancerade processer om hur du skapar en session för din klient på högsta möjliga sätt.
 
Det handlar inte bara om det praktiska, det handlar även om hur vi håller energi och den mytiska dimensionen av livet som vi tränar en hel del i detta program. Om du kan se en ny plats för dina klienter, då börjar det redan att göra sin "download" och det blir lättare för dom att ta sig dit. Du ser med dina ögon av power och de kan följa efter med sitt spirituella ljus, sitt mod och hjärtats önskningar till ett nytt sätt att leva. 

Stockholm, Sweden          inka@jeanettemantel.com          +46 733 39 23 19