Englandsflagga.jpg

Shamansk Healing

Välkommen till personligt designade healing program som hjälper dig att transformera det förflutna och som ger ditt liv förnyad kraft och ljus!
Sessionerna jobbar i en dynamik av healing och förändrings- processer som ger din energi nytt flöde för att ta din dröm eller vision till en ny nivå av förverkligande, mening och högre syfte.

"You must be the change you wish to see in the world."


- Mahatma Gandhi

Detta är en medicin som bygger på inre resurser, på den medfödda instinkt kroppen har till att hitta tillbaka till hälsa, kreativitet och kraft.

 

Sessionen börjar med ett kort samtal om hur ditt liv är idag, med fokus på vad som inte fungerar för dig eller vad din själ längtar efter för att göra dina visioner möjliga. Det kan vara fysisk sjukdom, känslomässiga problem, känslor av att vara fast i situationer, förlorad livskraft, själsförlust, stress, konflikter, upprepade teman som dyker upp och inte tjänar dig.

 

Energimässigt jobbar sessionen i ljusenergikroppen för att ta bort tung energi och radera negativa avtryck som informerar kroppen och det fysiska livet. En healingsession avslutas med att förstärka det som har öppnats upp när det negativa är borta, och vilka nya möjligheter som nu är tillgängliga.

 

Healing initierar ett nytt förhållningssätt till hur den egna livskraften flödar i relation själ-tanke-kropp och hur den på ett nytt hälsosamt sätt integreras in i vardagen.

Sessioner erbjuds i Stockholm och tiden skräddarsys utifrån dig där vi fokuserar bakåt i healing och framåt i möjligheter. Det går även att boka sessioner över telefon där vi är i kontakt genom hela sessionen som är 90 min.​

 

Erbjudande i januari, februari: Sessions Pris 1500:- (ord. pris 1900:-)

 

Välkommen in i vackra helande rum av Shamansk Energi Medicin som transformerar din historia och öppnar ditt hjärta och din visdom till det som är viktigt i ditt liv!

Klienters röster

"Jeanette inspirerar människor som hon berör djupt, när hon tar med dem på en resa av självförverkligande. Hon ser klart sanningen om saker, kan vägleda och coacha personer med både en stark och kärleksfull ledarroll. Hon undervisar på ett sätt som får människor att lyssna och förstå." – Mag.Elisabeth Hampel, Austria

"Jeanette är vad som kallas en av ett slag när det gäller shamansk energi medicin, stående i sin kraft med hög integritet, walks her talk. En visdoms bärare och förvaltare av den Andinska medicinen som tillämpas i modern tid med excellens. Jeanette har varit av enorm hjälp när det gäller mitt direkta centrala liv. Jag rekommenderar varmt hennes arbete till alla som är villiga att ta stegen av förändringar i sina liv.  "

- Thomas Zetterström, Sweden.

Stockholm, Sweden          inka@jeanettemantel.com          +46 733 39 23 19