condor_symbol.png

Shamansk Healing

Välkommen till personligt designade healing sessioner som hjälper dig att transformera det förflutna och som ger ditt liv förnyad kraft och ljus!

Sessionerna jobbar i en dynamik av healing och förändringsprocesser som ger din energi nytt flöde för att ta din dröm eller vision till en ny nivå av förverkligande, mening och högre syfte.

 

"You must be the change you wish to see in the world."


- Mahatma Gandhi

Detta är en medicin som bygger på inre resurser, på den medfödda instinkt kroppen har att hitta tillbaka till hälsa, kreativitet och kraft.

 

Sessionen börjar med ett kort samtal om hur ditt liv är idag, med fokus på vad som inte fungerar för dig eller vad din själ längtar efter för att göra dina visioner möjliga. Det kan vara fysisk sjukdom, känslomässiga problem, känslor av att vara fast i situationer, förlorad livskraft, själsförlust, stress, konflikter, upprepade teman som dyker upp och inte tjänar dig.

 

Energimässigt jobbar sessionen i ljusenergikroppen för att ta bort tung energi och radera negativa avtryck som informerar kroppen och det fysiska livet. En healingsession avslutas med att förstärka de nya möjligheter och gåvor som öppnats upp inom dig.

 

Healing initierar ett nytt förhållningssätt till hur den egna livskraften flödar i relation själ-tanke-kropp. I en session transformeras livets historia och nya möjligheter öppnas. Ibland behövs fler sessioner för att energimässigt stödja förändringsprocesser, vilket ger ett hållande och mer ljus till hur din healing positivt integreras i vardagen.

Sessioner skräddarsys utifrån dig där vi fokuserar bakåt i healing och framåt i möjligheter. Vi ses på Värmdö i Stockholms Skärgård eller över Zoom/telefon där vi är i kontakt genom hela sessionen som är 90 min.​

 

Välkommen in i vackra helande rum av Shamansk Energi Medicin där livet förnyas, förändras och skapas!

Klienters röster

Jag var hos dig på healing i februari och är tacksam för den upplevelsen. Det jag fick med mig då har varit till så stor hjälp i mitt liv. Så tack! - Josefin.E

Vill tacka för ännu en underbar dag med dig! Du lyckades verkligen transformera din kraft, ljus och energi i mig. Känner att jag fått sådan magisk healing, du har gjort och gör ett underbart jobb! - Åsa.S

Tack för ett fantastiskt möte! Jag märker enorm skillnad och har inte ”pratat ut” om saker på flera år så mycket som jag gjort under helgen! Känner mej flera ton lättare 🤩 Underbart! -Linn.H

Jeanette_profil_low-14006.jpg