condor_symbol.png

Healer Skills Program


Dessa helande processer kommer från Anderna och Amazonas i Peru. Anrika helande färdigheter från forna Inka riket vävdes samman av min mentor och lärare i många år, Alberto Villoldo, till en ny form för shamanen i västvärlden. Jag är djupt tacksam för hur de har hjälpt mig att transformera och förnya mig längs min personliga livsväg, och hur dessa helande ceremonier håller oss i ljus och medvetenhet om vårt sanna syfte i livet.
   
Jag lär ut dessa fantastiska helande färdigheter i denna utbildning så att de kan fortsätta att lysa sitt ljus i din värld och vidare...


 

"Everything is energy and that´s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you can not help but get that reality.
It can be no other way.This is not philosophy.
This is physics."

-Albert Einstein

Att vara Healer är för mig det allra vackraste! Att få vara en del av hur tung energi släpper sitt grepp och hur nytt ljus av livslust och kreativitet fyller de människor jag jobbar med är magiskt. Andernas helande konst är en vacker och kraftfull medicin. Den kräver sin träning i energi och att den som vill bli Healer till yrket har gjort sin personliga helande resa. Därför är denna certifierade utbildning för dig som går eller har gått ett Medicinhjul och bär en mesa. Utbildningen sker i små grupper och alla får sin tid att träna med mig som personlig handledare. I sista klassen lär du dig även hur du kan jobba på distans med healingsessioner vilket öppnar upp för hela värden som arbetsplats!
 
certifikat_blå_.png
Healer Skills är en  utbildning för dig som har ett altare av medicinstenar. Fyra klasser till ett yrke som Healer i Andinsk Shamansk Medicin. Datum för varje klass finns under respektive presentation.

Kontakta mig för mer detaljerad information. Varmt Välkommen!
Healer Skills 2022/23
Illuminationsprocessen 7-8 oktober
Illuminationer är en helande process som raderar tunga och mörka strukturer som vi bär i vårt ljus- energifält, vår aura. I denna klass lär du dig Luminous Healing som tar ut negativ energi kring fysiska och känslomässiga strukturer från det förflutna och transformerar information som håller negativa mönster och beteenden på plats. Illuminations processen skänker helande in i vår essence, det är en vacker och kraftfull medicin som med fokuserad intention befriar oss från en tidigare smärtsam historia. När det gamla släpper sitt grepp är vi fria att leva en ny story om vem vi är och vart vi är på väg.... Du tränar dig i att ge Illuminationer till andra samt olika kreativa intervju färdigheter och även hur man avslutar en healing session i en mytisk dimension för att få dina klienter på en ny livsresa.
Extraktioner 18-20 november
Det finns olika slags energi som inte går att hela med Illuminationer. Dess densitet kan vara för tung, dvs energin har fått en kristalliserande form som sitter fast i ljusenergikroppen. Den formen kan orsaka blockeringar i vår livskraft med fysisk obalans som följd, såsom smärta eller andra fysiska åkommor. Ofta finns känslomässiga minnen vävda in i den kristalliserande formen som processas i en Illumination när den tas ut ur ljusenergi kroppen. 
 
En annan energi är entiteter eller flödande tunga känslomässiga skuggor. Dessa rör sig i vår ljusenergikropp som parasiterande väsen och kan orsaka depression, olika former av missbruk, humörsvängningar, apati mm. När healing sker får personen tillbaka sin känsla av att vara sig själv, känner sig både lugnare och mer tillfreds inombords när livsenergin återigen strömmar hälsosamt.

I denna klass lär du dig att ta ut ovanstående typer av energi som bygger vidare på Illuminations processen. Läkekonsten kommer från Amazonas regnskog.
Deltagares kommentarer:
  Tack för en underbar helg på Saltarö. Jag var i ett lyckorus när jag kom hem och kände mig så stark djupt inifrån, det kändes verkligen som att precis allt är möjligt. - Erika.M
Tack för den gångna helgen som var omtumlande, spännande, utmanande och härlig! 
- Lisa.C
Jeanette_profil_low-14006.jpg
SoulRetrieval.jpg
Helgen på Healer Skills hos Jeanette har gett mig insikter om min själv och min egen kraft. Har även känt en harmoni och värme från andra deltagare och en total trygghet att gå in i extractionsprocessen. Hela det som behöver helas och kommit till nya insikter om livet.
- Erika.M
Den här helgen har vi jobbat med Extraktioner, och det har hänt så mycket positiva saker! Så härligt att umgås med underbara trygga människor som valt samma väg, det behövs när man ska jobba med den här sorts energi. Och det ger så mycket. Tack för en underbar helg!
- Anna.U
Soul Retrieval 20-22 januari
Själslig förlust är en spirituell sjukdom som ofta sker när vi är utsatta för fysiska och emotionella trauman som vi inte har resurser att i stunden bearbeta hälsosamt. Enligt ett shamanskt sätt att se förlorar vi en del av vårt ljus, en del av vår själspassion och kraft som hamnar i vårt inre omedvetna skugglandskap. Följden är att vi ofta känner oss tomma och utan större mening med våra liv, ett tomrum som vi försöker fylla med materiella ting. Personer som gått många år i terapi uttrycker att i endast en session av Soul Retrieval återfinns glädjen och känslan av att ha tillgång till hela sig själv.
I den här klassen lär du dig att jobba med klienter i Soul Retrieval och den undre världen av potential, kraftdjur och healing.
IMG_2177.heic
IMG_3572.jpg
Riter för livet & döden 17-19 februari
För en shaman är målet att dö medvetet - att leva fullt ut medan vi är här i fysisk form och att lämna den här världen fullt medveten och välkomnande till livet i spirituell form. Vi behöver belysa vårt eget medvetande, som baserar sig på våra egna upplevelser, för att denna resa ska vara i sin fulla illumination. I den här klassen sitter du med din egen livsflod genom din tid fram till nu och det som flyter upp av minnen och sammanhang som känns oavslutade. Genom vackra energimässiga processer gör du dina avslut och tar en resa in i oändligheten och tillbaka igen. En fantastisk upplevelse för hur vi håller livet och döden inom oss.
 
Den här klassen innehåller visdom och kunskap som guidar och assisterar andra i livet och i den stund som vi faktiskt lämnar detta fysiska liv. I ditt yrke som Healer är dessa helande ceremonier kraftfulla verktyg till att låta det gamla dö, (avslutade relationer, projekt, jobb & livlöshet i största allmänhet) så att du kan guida din klienter till att föda sig själva på nytt igen och igen i detta liv och i det som kommer efter.
Another crazy lovely magic weekend done, deepening healer skills with powerwoman
Jeanette Mantel.
- Christel. N
IMG_0807.jpg

För dig?

Healer skills är för dig som bär en Mesa eller går ett medicinhjul.

Det är ett fantastiskt program till att bli healer som ett yrke i Shamansk Energi Medicin.

Välkommen att lära dig dessa vackra anrika helande ceremonier från Anderna och Amazonas i Peru som ger djup transformation, ljus och
nytt liv!