Englandsflagga.jpg

Change-maker Master Program

Välkommen till en högre nivå av engagemang i Shamansk Energi Medicin där du fördjupar din shamanska resa och spirituella utveckling med masterklasserna. Det är fyra avancerade klasser för dig som bär en full mesa, klasser som tar dig djupare och högre in i Andernas mystik.
 
Stora ledare och Change-makers utvecklar sig själva och sin förmåga att se potentialen i något nytt. Det är de som modigt vandrar nya vägar med ett expanderande medvetande om vad som kan vara. De söker sanning i alla aspekter av livet då sanning och förändring går hand i hand i att ta oss i ett mer medvetet mönster framåt. Är du en av dem? En som drömmer om att göra skillnad i din värld genom ditt eget unika bidrag? Är du villig att ta nya steg i din spirituella utveckling och utmana dina gamla förhållningssätt och begränsande mönster?
 
Då är masterkurserna ditt nästa steg! De ger dig ett större perspektiv på hur du integrerar och medvetet lever denna spirituella väg i ditt dagliga liv. Läs och inspireras av deras olika innehåll där du tränar dina shamanska ögon och energikunskap till att se igenom illusioner, transformera livet och manifestera dina högsta drömmar på hög nivå av integritet och ljus.
Masterkurserna bygger på varandra och är ett certifieringsprogram i avancerad shamansk energi medicin. Jag ser fram emot att gå med dig högre upp i energi, högre upp i denna visdomstradition, där tiden rör sig annorlunda och allt är möjligt!

Några av oss är här för vår personliga helande resa och några av oss är här för att växa med hur vi går den shamanska vägen, hålla kunskap och visdom, fortsätta växa i vår lysande natur. Igen och igen reser vi runt medicinhjulet, men varje gång är annorlunda. Vi kan drömma med våra ögon öppna, fria från tid och rum och behovet av att förstå. Vi är barnen av solen och jorden som kan hålla universum inne i våra sinnen.

- Antonio Morales (Qero master shaman)

En shaman är en healer och en visionär.
Vi måste vara tydliga med vad drömmen är, vad visionen är och hur den integreras med vår intention om att vara i service till livet på Pachamama.
Masterkurserna är en personlig högt spirituell resa som Shaman.
Advanced Practitioner in Shamanic Energy Medicine Divination & Visionary Skills
 
Innehåller 4 Master Klasser
Shamans Altar
Luminous Warrior
Living Destiny
Condors Vision
Tidigare studier:
Medicinhjulet
Masterkurserna erbjuds som ett personligt mentorskapsprogram med mig i Stockholm.
Kontakta mig och jag berättar mer om denna avancerade shamanska utbildning och hur den kan skräddarsys för dig.
Varmt Välkommen!
Jeanette
Shamans Altar - Masterkursen av riktning Syd
Din mesa är ditt altare, din inre kraft, ditt personliga universum. Den är en spegel av din shamanska livsresa som du förtjänat genom alla healing processer i Medicinhjulet. Vi säger en mesa organiserar sig som den ska, utan att kontrollera den, men en shaman som lär sig att leva med kraft och healing kan arbeta genom sin mesa för att förändra sin egen värld och den större helheten.
 
Välkommen till en härlig kreativ klass som fördjupar din relation med dig själv, dina medicinstenar och med dig som en del av Inka släktskapet. Du lär dig att se olika livsprocesser och nya möjligheter av helande, drömmar och visioner i den. Hur kan vi väcka en mesa om den är "sovande" eller har förlorat sin kraft? Vad händer i våra liv om vår mesa är svag och läcker energi? Denna helg utforskar du din mesa i relation till de 7 organiserande principerna och hur den håller balans mellan den inre och yttre världen. Du lär dig hur din mesa kan assistera dig i skuggjobb, och till den heliga relationen med Inka som den genom alla initieringar är knuten till. Klassen är en spännande resa med alla dina khuyas = medicinstenar som du lär känna ur ett mycket större perspektiv.
 
Luminous Warrior - Master kursen av riktning Väst
Att vandra i världen som en ljuskrigare handlar om att leva i frihet, om att göra det mörka medvetet så att vi kan lyfta fram ljuset som hålls i det omedvetna. Vi är både ljus och mörker men om vi försummar vår mörka sida, trycker ner den eller helt enkelt låtsas som om den inte finns, blir det en skugga inom oss och vi är hopplöst fast i negativa projektioner på livet, fast i begränsningar och beteenden som blockerar vårt inre spirituella ljus att skina i full kraft.
 
Denna klass är en djup dykning i Jaguar medicin som handlar om att ha all power i nuet, om att leva i balans och kraft utan behov av fiender någonstans. Vi jobbar med vår inre "Warrior", där vi  tränar mycket tracking för att se igenom illusioner av rädsla. Du arbetar med speglar i din yttre värld där du fastnar i kraftlöshet, du lär dig hur du kan lösa konflikter genom ceremonier och ritualer istället för att vara fast i drama, du får kunskap om hur skuggorna jobbar och hur du kan skapa beskydd i dig själv, i ditt hem eller på din arbetsplats. Det du praktiserar i denna klass blir en värdefull färdighet i din vardag som bidrar till en mycket mer medveten, fredlig och ljus värld!
Living Destiny - Master kursen i riktning Norr
Enligt Inka mytologi föds vi med 2 böcker, en silver och en gyllene. Silver är boken av karma redan skriven i stjärnorna, en bok vi arbetar med för att läka genom resan i Medicinhjulet. Den gyllene boken är den av Destiny, en bok du är här för att skriva själv längs livets flod. Destiny kommer aldrig till dig, du måste välja det och möta det i ögonblicket.
 
Denna klass har sin källa i avancerade läror av shamansk energi medicin om hur man spårar längs sina tidslinjer framåt och bakåt i tiden och hämtar hem nya möjligheter som landar här och nu. Det är ett vackert och graciöst energi arbete som ger gyllene nektar till dess kraftdjur Kolibrin.
 
Klassen håller ett högt helande rum där du integrerar din mesa, du sitter vid olika altare till de tre väktarna i de tre olika världarna för att fördjupa din spirituella kontakt, ta emot gåvor och stärka din relation till dem. Klassen lär ut de två högsta riterna av initiering i Andinsk shamanism för att stärka resan med Destiny som kallar dig. Vi frigör begränsande mönster och engagerar vår själs dröm utanför ordinarie känsla av tid och rum. Detta boostar din resa framåt med passion för allt det som är möjligt!
Condors Vision - Master kursen i riktning Öst
Vi kallas i denna tid till att bli medvetna drömmare och visionärer för livet på jorden, inte bara en ny story utan att vi gör det från den högsta platsen av etik och integritet, något som gynnar allt liv. För att vara en kraftfull visionär måste vi vara fullt närvarande i ögonblicket, vakna och klara, och kunna kliva ut ur den kollektiva dynamiken i världen. Det är viktigt att vi inte bara fortsätter att utforska och ändra hur vi ser begränsande historier, vi måste även ta nästa steg och sätta vår avsikt i drömmar och visioner och  "se" vad vi vill manifestera för oss själva och vår värld.
 
Det är de färdigheterna du tränar i denna visionsklass. Det handlar om att flyga på vindarna i öster och arbeta i den övre världen av drömmar och relation med Inka Spirit. Vi bygger vårt altare för kondoren, tränar kraften av inre stillhet för vår tracking färdighet, vi ger mer ljus till initieringarna av visionären -kawak och kurak Akulley, mästar shamanen som har sin dialog direkt med stjärnorna.

 

Du lär dig att arbeta med din intention som källa och navigera i den energimässiga sfären med dina drömmar genom den mytiska dimensionen av livet. Vi övar symboliskt seende och harmoniserar språket som en kreativ princip för att skapa från vision till manifestation. Resan med kondoren handlar om att öppna hjärtat, se med dess ögon och vara i kärleksfull närvaro av power.

Deltagares kommentarer:
Tack vackra själ. Det var helt fantastiskt!
-Charlotte.Ö

 En klass full av kärlek, skönhet, skratt, tecken som inte skall utelämnas, själv insikt och skapelse!
-Erja.J
Tack så mycket för klassen, jag bara älskade det: vi gick djupt och jag fick mycket att tänka på. Och vi hade så mycket roligt!
-Sirpa.E
"Jag gick från att ha en uppfattning om mörker och ljus utifrån bra och dåligt, till att förstå att balansen dem emellan är avgörande. Jag känner mig helt trygg i Jeanettes närvaro i inte alltid så lätta inre resor. Hennes allvar, kunskap och seriositet i ämnet tillsammans med ett smittande skratt och generös delning av egna erfarenheter hjälpte mig igenom många nivåer av mina egna inre skuggor, till ett nytt sätt att leva med mig själv.Så tacksam.

              - Christel.N

Klassen gav mig mod att möta mina skuggor. Tid för välbehövlig reflektion. Chans att ta del av andra människors stories och dyka djupt in i mitt undermedvetna. En ny början, helande, framtidstro, kraft, ljus, glädje, magi. Ömhet och medkänsla med mig själv.  - Bibbi.H

Vårt arbete krönte en stor läkningsprocess och hjälpte mig att förnya och omorganisera mitt vardags liv. Speciellt waka energin har förstärkt min kosmiska relation. Jag har hittat ett nytt mystisk språk som väver samman mitt sinne med mitt  spirituella medvetande.
Fantastisk klass!
- Sue.M
Vår Destiny-vecka har varit väldigt speciell...  Så örnen har äntligen fått ny luft under vingarna och flyger högt mot solen igen.
De tre shamanistiska världarna kom samman inom mig. Tack så mycket för din kärleksfulla hängivenhet till ditt Destiny -detta gör det möjligt för mig att engagera mig med min.

- Susanne.S

För dig?

Vi är aldrig klara med livet tills vi faktiskt dör fysiskt. Som shaman, är livet en 100% aktiv upplevelse i samarbete med att skapa verkligheten med det gudomliga.

Vi fortsätter att växa i vårt ljus och engagerar oss i att höja medvetandet med hur vi manifesterar i världen, och hur vi fortsätter att drömma kraftfulla visioner som ger positiva konsekvenser genom skapelsen.

Master klasserna
är ett stort steg upp i energi där du engagerar verkligheten från platsen av det heliga. Du justerar din frekvens till de högre världarna och stärker din förbindelse med universums hjärta.

Välkommen till ett spännande 
Change-maker master program i Andernas mystik och visdom.

Stockholm, Sweden          inka@jeanettemantel.com          +46 733 39 23 19