condor_symbol.png

Inkas Medicinhjul

Är du trött på att leva samma historia igen och igen?
Har du en längtan att leva mer autentiskt, meningsfullt och sant?
Finns det en röst inom dig som kallar på healing eller en ny vision?


Inka´s Medicinhjul är en shamansk ledarskapsutbildning i Andernas helande mystik och visdom. Den är designad för dig som vill utveckla din spirituella natur och leva i en högre medvetenhet om hur du skapar din värld. Resan runt ett Medicinhjul går igenom 4 klasser som handlar om att hela ditt förflutna, lära dig att gå i balans och kraft på livets väg, bemästra din tid, aktivt drömma din värld in i verkligheten och forma ditt liv utifrån kunskap om energi och livets naturliga element. Andernas anrika helande ceremonier och processer får dig att blomstra och växa i hur du lever och leder dig själv med visdom, hjärta och kraft!
IMG_0986.jpg
Känns den Shamanska vägen spännande? Är du en entreprenörssjäl som spirituellt vill växa? Klasserna hålls i små grupper så att alla får support i sin healingprocess och personliga utvecklingsresa med mig under utbildningen. Kontakta mig och vi bokar ett möte över tfn eller Zoom där jag berättar mer om Shamansk Medicin och utbildningen som tar dig in i Andernas mystik. Varmt välkommen!
 
Kontakta Jeanette 
certifikat_lila_.png

Join the Newsletter

Spirit of Inka

Namn

E-post

Klass1Syd
Helaren  - Vilken story lever du?
I detta första steg lär du dig grunderna i Shamansk Energi Medicin. Vi tittar på vilken story du lever och hur du konstruerar ditt liv baserat på tidigare erfarenheter. I denna process transformerar och helar du vad som har varit och hur du håller dig själv i den fysiska världen. Detta ger en medvetenhet om vad som behöver skifta i din energi för att förändra hur du skapar din verklighet. I sydklassen jobbar vi med Ormens arketyp och visdom. Liksom ormen ömsar skinn, lär du dig att göra upp med det förflutna och lämna de gamla historierna bakom dig som inte längre tjänar den du är. Du dyker djupt i din personliga healing, lär dig att livet är konstant rörelse, förnyelse och föryngring. I denna vackra process börjar du skapa ditt eget altare av medicin stenar som blir en helig plats av drömmar och visioner. 
Klass 2 Väst
Den Spirituella Krigaren - Att leva i balans och kraft
Denna riktning handlar om att göra ditt skugg arbete och ändra din relation till hur du håller liv och död. Här jobbar du med att hela din relation till dina förfäder och karmiska strukturer som fortfarande påverkar ditt liv idag. Du lär dig att skifta engagemang med dig själv och det du upplever genom att träna dina mytiska ögon i vad vi kallar "tracking" -att se bortom en story och känslor till vad som är möjligt. Genom läror, meditationer och praktiska processer fokuserar väst klassen på att vara i balans med allt i livet. Vi lär oss att sann kraft kommer inifrån och syns i alla dina handlingar, i din närvaro, i ditt sätt att leva i världen. Arketypen i Väst är Jaguar. Likt henne lär du dig att agera med en hög nivå av integritet, utan behov av fiender någonstans, leva och leda med Munay, kraften av kärlek och medkänsla.
Klass 3 Norr
Läraren/Shamanen - Leva i Ja! till livet
Här går vi in i visdomsläror och den andinska mystiken i Shamansk Energi Medicin. Riktning Norr handlar om Shapeshifting, att bemästra tiden, att hålla livet heligt på alla plan. Vi jobbar med egot och frigör den livskraft som olika roller håller oss i. Här lär du dig enkelheten av att vara i tid och rum med synkronicitet som bränsle, hur du spårar nya möjligheter, förändrar ditt medvetande och släpper begränsande tankemönster som hindrar dig från att helt leva din själs dröm. Arketypen i Norr är Kolibrin som svarar an på den själsliga rösten inifrån och som  modigt svarar ja till livet och ger sig ut på en resa bortom det hon redan vet. Tillgång till denna kunskap öppnar din förmåga att leda dig själv i din resa med Destiny.
Klass 4 Öst
Visionären - Att drömma världen in i verkligheten
I denna riktning lär du dig de olika stegen i hur du skapar verkligheten samt vikten av att bli medveten om projektioner och begränsande föreställningar kring vår värld och vad som är möjligt. Detta är visionärens heliga verk, att skapa och vara fullt medveten om vilka konsekvenser visioner/drömmar får när de manifesterar sig i den materiella världen. Arketypen i Öster är Örn/Kondor som lyfter dig högre i dina drömmar och det större perspektivet med ditt liv. När din vardag vägleds av din intuition och kunskap om världen av energi, kommer du naturligt in i en djupare relation med din spirituella intelligens, som finns tillgänglig för att tjäna inte bara dig, utan allt liv. Budskapet från Örnen/Kondoren är att vara fri i att leva dina högsta drömmar!
Deltagares kommentarer:
 Tack för en fantastiskt givande och utvecklande helg i klassen syd. Det har hänt mycket runt oss under tiden. Jag är så tacksam och lättad. - Helena.G

 Tack än en gång för en underbar helg! Nu rullar det på i hög hastighet. Så roligt!
- Christa.T
Tack för en omtumlande, upplyftande helg hos dig. Så full av kärlek och värme. Jag känner mig så lugn och harmonisk. 
- Elisabeth.O

TACK underbara kloka Jeanette Mantel för det magiska som vi fick vara med om!! Fantastiska ceremonier & dom vackra helande rummen.

Jag är så otroligt 
Tacksam!

- Annette.D

Västresan går bra, det händer mycket i livet. Som om "dolda saker" kommer upp till ytan titt som tätt, som om det inte går att styra över utan bara händer. Jag gör mina ceremonier. Stort tack 
 för en magisk helg Jeanette!       - Louise.O

 Sedan förra helgen har jag upplevt att det är stora förändringar inom mig, större än vad man ser på ytan..  Det här är som att återgå till mitt sätt att se djuren och naturen som barn..det är som att komma hem Jeanette! Och jag känner plötsligt glädje på ett nytt sätt.. att så mkt tung energi verkligen rensats bort från min ljuskropp! Att jag inte påverkas på samma sätt av det som händer runt omkring, utan är i mitt skydd och min glädje hos Moder jord och Fader himmel! Och så glad i hjärtat att äntligen få lära känna och gå Shamanens väg.
- Lisa.C

Tack igen för en sån fantastisk utbildningshelg!!! Känner mig tagen av meningsfullheten. Magin och skönheten och inte minst de kraftfulla healingsessionerna.

- Anna.G

IMG_3590.JPG

For you?

Är du intresserad av att utforska mer av vem du är? Har du en längtan att bidra från en högre plats av medvetande i din vardag? Drömmer du om att göra en positiv skillnad i den större helheten?

Shamaner samlas i ceremoni runt heliga eldar för att drömma utanför ordinarie känsla av tid och rum.

Välkommen att ta din plats runt eldarna och lära dig shamanens sätt att leva och leda i balans med hjärta, visdom och power.