condor_symbol.png

Min story från chef till shaman 

                       
Jag jobbade som konsultchef på affärsområde ekonomi med ansvar för 50 personal ute hos kund. Jag hade fantastiska år av utveckling i min chefsroll och mycket roligt i mitt jobb. Men efter fyra hektiska år kändes livet mer och mer tomt trots min yttre framgång och jag började söka efter en större mening med mitt liv, en resa som gick djupt inåt i mig själv. Jag kom till en plats där jag insåg att i min själ kändes det trasigt och kaotiskt och att jag levde ett ytligt liv som inte längre gav mig tillfredsställelse. År 2001 gav jag mig av på en åtta veckors resa till Peru för att finna svaren till min själsliga healing. Den resan blev en början på en helt ny livsväg...
IMG_0516.jpg
... som tog mig till den internationella organisationen The Four Winds Society där jag utbildade mig i shamansk energi medicin, en visdomstradition från Anderna och Amazonas i Peru. Efter att ha gått grund utbildningen i två år blev jag tillfrågad om jag ville börja assistera deras shamanska utbildningsprogram, vilket fortsatte till att jag blev ledande lärare i Europa. Jag jobbade för Alberto Villoldo och The Four Winds i sju år, igen upplevde jag fantastiska år av utveckling nu i mitt spirituella växande och gjorde många spännande resor i Peru, Amazonas och Mexico.

När jag idag ser tillbaka till den plats jag befann mig på innan jag första gången åkte till Peru är det som att se in i ett helt annat liv. Idag lever jag i harmonisk och glädjerik relation till mig själv och allt i min omgivning. Jag vet vem jag är och upplever livet mycket mer nära och vackert. Jag har hittat en balans av inre själslig kraft i relation till den yttre världen som jag nu vet koreograferas utifrån mitt inre energimässiga landskap. Och fastnar jag i rädsla eller begränsande idéer om vad som är möjligt har jag en stor tillgång av shamanska ceremonier och processer för att skifta perception och engagemang till något mer livgivande. Jag älskar mitt jobb och jag jobbar mycket men nu i hälsosam relation till kropp och själ och stora drömmar!

                                   

Sedan 2005 jobbar jag med att dela shamansk visdom och anrika helande processer för att höja medvetenheten om hur vi lever i rätt relation till oss själva och till vår omgivning. Alla ursprungsfolk och många spirituella ledare är eniga om att det absolut viktigaste i mänsklighetens resa här på jorden med alla de utmaningar vi nu möter personligt och miljömässigt, handlar om att öppna hjärtat! Bara genom det kan vi hela vårt smärtsamma förflutna, se framåt med spirituell visdom och åter minnas att vi alla kommer från samma källa av liv.

Vi upplever nu profetian av örnen och kondoren som Nord och Sydamerikas indianer har vetat om i många hundratals år skulle komma i denna tid. Den talar om örnen, som symboliserar väst världen med dess starka intellekt och manifestationskraft och om kondoren, som har sin kraft i hjärtat av förlåtelse och kärlek som är ursprungsfolkens power. Bara genom att förena dessa tre kraftcentra i människan kan örnen och kondoren igen flyga vinge vinge i samma himmel. Det är den visionen jag jobbar för, hur vårt sinne och vårt hjärta möts i harmonisk relation till vår handlingskraft för alla våra relationer och livet här på vackra Pachamama, Moder Jord.

Mitt CV beskriver jag så här:

Vandrat Inkaleden 4 gånger 2001, 2012, 2013, och 2017 samt expeditioner till de högsta bergen Ausangate 2010, 2018 och Salkantay 2009, 2016 i Peru. Guidat spirituella resor ihop med ursprungsfolken i Peru, Mexico och Amazonas sedan 2007.

 

Som lärare utbildat många hundratals personer i shamansk energi medicin i olika länder i Europa. I 17 år har jag arbetat med Luminous healingsessioner och spirituella mentorskap program med människor i personlig utveckling.

 

Som inspiration till mitt företagande har jag gått Academy of Excellence här i Sverige och internationella Shift Leadership Academy. Deltagit i online utbildningar med Robin Sharma, Gerry Robert och Tony Robbins.

Min passionerade drivkraft är att medvetandegöra det spirituella ljus alla människor bär inom sig och inspirera till att leva, leda och verka i själslig rikedom. Därför erbjuder jag shamanska utbildningar, healing sessioner och spirituell rådgivning som visar hur livet åter blir magiskt och fyllt av ljuskraft.

Välkommen in i Shamanens värld!

Jeanette

Stay in touch?

Join the Newsletter

Spirit of Inka

Namn

E-post