condor_symbol.png

Boosta din energi med Munay-Ki 

Munay-Ki är 9 riter av shamansk initiering som boostar ljusenergikroppen med healing, kraft och ljus. Genom att ta emot Munay-Ki initieringarna fylls ljusenergikroppen med hög spirituell information som höjer din energi och som börjar informera den fysiska kroppen och livet på ett nytt sätt. Alla riterna hämtar sin kraft från en källa av Munay = hjärtats kraft som fördjupar kärleksrelationen till dig själv, vår vackra jord och alla dina relationer.

Läs, inspireras och känn dig varmt välkommen in i Inkas ljus med Munay-ki!

Ordet Munay-Ki kommer från Quechua, Andernas ursprungsspråk och betyder "jag älskar dig" eller "var som du är"

Munay-Ki är en upplevelsebaserad resa med 9 shamanska initieringar som boostar ljusenergikroppen med förnyad kraft och kreativitet. Det är en utbildning på 3 dagar i vackra helande rum där du tar emot alla riter och även lär dig hur du ger dem vidare till andra för att höja spirituell medvetenheten i livet.
Vill du vara med i vackra dagar fyllda av ceremoni, visdom och Munay? Välkommen Jeanette
Jobbar du med healing, massage eller som coach? Munay-ki riterna är fantastiska att väva in i sessioner av healing och spirituell utveckling!
 
De 9 Munay-Ki Riterna

 1 - Healers: Aktiverar din healing kraft och din healing resa.
2 - Band av kraft: Beskydd som vävs in i ljusenergikroppen.
3 - Harmoni Riterna: Sätter dig samman med organiserande principer av universum.
4 - Seer rites: Väcker det inre seendet; öppnar nya perceptions sätt.
5 - Day keepers; ger helande och skönhet till världen.
6 - Wisdom keepers; delar visdom och livets mystik.
7 - Earth keepers; förvaltar livet på jorden.
8 - Star keepers; Spirituella koder som ankrar in dig i framtiden här och nu.

9 - Creator rite; Ren medvetenhet i regnbågens alla färger.

Munay-Ki riterna är sammansatta av Alberto Villoldo som var min lärare, mentor och även kollega i sju år. Han gav dessa Andinska riter en möjlighet att komma till människor som ville växa i sin spirituella natur utan att gå "all in" på den Shamanska vägen. Därför är Munay-Ki riterna en energimässig överföring utan Shamanernas språk och medicinaltare.
Munay-Ki klassen innehåller
 Förutom att du tar emot alla 9 initieringar, lär du dig också att ge dom vidare till andra.
Emellan ceremonierna får du ta del av det shamanska synsättet och dess anrika visdom om hur vi lever i balans och kraft i vår vardag.
Dagarna innehåller även guidade meditationer och eldceremonier för att ge mer kunskap om varje initiering och vad essensen är i de olika riterna. Tillsammans skapar vi många vackra stunder av ceremoni i att ge och ta emot Munay-ki riterna.
Klassen erbjuds för en mindre grupp så att alla får hög kvalité i den personliga resan men även design i hur var och en kan erbjuda dessa vackra riter med sin omgivning.
 
Du får med dig en CD med all information om Munay-Ki när klassen avslutas samt processer och förhållningssätt så att riterna fortsätter att växa sig starka inom dig! 

For you?

Munay-Ki riterna är för dig som vill boosta din spirituella energi och bli mer medveten om hur du drömmer din värld. Det är en serie av initieringar som bygger på varandra för att ge ljusenergikroppen nytt ljus och manifestationskraft.

För dig som jobbar i någon form av sessioner med andra, ex coaching, healing, massage, är Munay-Ki riterna helt fantastiska att väva in som ett energi lyft och ny potential att växa in i.

Eller om du bara vill ge dig själv dagar fyllda av ceremoni och kanske dela med nära och kära!

Varmt välkommen kontakta mig och jag berättar mer!