Munay-Ki Riter

                            
Munay-Ki är 9 riter av shamansk initiering till att bli en person av visdom och kraft som har hjärtat öppet till att samskapa med universum. Shamaner vet att skapelsen inte är färdig utan att livet hela tiden utvecklas och manifesterar sig genom våra trosatser, våra drömmar, och våra ageranden. Genom att ta emot Munay-Ki initieringarna gör vi den processen medveten då hög spirituell information om healing och power gör sin "download" Riterna höjer din energi och hjälper dig att utveckla en ny arkitektur i din ljusenergikropp som börjar informera den fysiska kroppen och livet på ett nytt sätt.
I Andernas profetsia har man länge vetat att en ny typ av människa kommer leva på jorden, 2012 var början på detta skifte, människor som lever i medveten spirituell kraft i fred och harmoni med allt i sin omgivning. Munay-Ki riterna är 9 portaler som ger healing och transformation av ljusenergifältet genom att ta emot universiella ljus koder om vår mänskliga utveckling. De jobbar i hjärtats power där vi fördjupar kärleksrelationen till oss själva, vår vackra jord och alla våra relationer.
Efter att i många år endast jobbat med initieringar i Medicinhjulet och i sessionsform, kom budskapet till mig i en dröm om att återigen erbjuda Munay-Ki som en resa i högre medvetande. Det känns viktigt att öppna möjligheterna för spirituell utveckling och inre styrka till många fler i dessa turbulenta tider av kaotisk förändring i vår värld. Vill du vara med, ta emot och kanske ge vidare?
I Munay-Ki utbildningen tar du emot alla 9 riter och lär dig samtidigt att ge dem vidare till andra, även hålla klasser i det om du vill. I processen initierar du en Medicinsten som blir din kraftplats och symbol av relation med medicinmän och kvinnor i Inka släktskapet.
Här nedan hittar du mer information om utbildningen och alla 9 riter.
Läs, inspireras och var med på denna vackra ceremoni helg i Luminous Light!

Ordet Munay-Ki kommer från Quechua, Andernas ursprungsspråk och betyder "jag älskar dig" eller "var som du är"

Munay-Ki utbildningen är 3 dagar i vackra helande rum av ceremoni. Du boostar din ljusenergikropp med healing kraft samtidigt som du lär dig att ge vidare dessa 9 riter till andra som vill höja sin vibration och medvetenhet. Det är en underbar resa genom olika stadier av spirituell utveckling utanför ord och mind.
Jag har lärt ut dessa initieringar i många år både i klass och på resor i Peru och Mexico, vilket varit en viktig komponent i upplevelsen av gemenskap och spirituellt utbyte.
Klassen är för dig som går eller har gått ett Medicinhjul och bär en mesa. För att ta emot och träna på att ge Munay-ki riterna vidare behöver ni vara minst 2 personer. Varmt välkomna till  härliga dagar fyllda av ceremoni, visdom och Munay! Jeanette
Kontakta mig för mer information.
De 9 Munay-Ki Riterna
1 - Healers: Aktiverar din healing kraft och din healing resa.
2 - Band av kraft: Beskydd som vävs in i ljusenergikroppen.
3 - Harmoni Riterna: Sätter dig samman med organiserande principer av universum.
4 - Seer rites: Väcker det inre seendet; öppnar nya perceptions sätt.
5 - Day keepers; ger helande och skönhet till världen.
6 - Wisdom keepers; delar visdom, skänker glädje, eliminerar lidande.
7 - Earth keepers; Förvaltar livet på jorden.
8 - Star keepers; Laddar ner spirituella koder för en ny typ av människa på jorden som lever i fred och harmoni. Den ankrar in dig i framtiden här och nu.

9 - Creator rite; Ger en cellulär insikt om att Spirit inte bara agerar genom dig utan som dig. Ren medvetenhet i regnbågens alla färger.

Munay-Ki klassen innehåller
 Förutom att du tar emot alla 9 initieringar, lär du dig också att ge dom vidare till andra.
Emellan ceremonierna får du ta del av det shamanska synsättet och dess anrika visdom om hur vi lever i balans och kraft i vår vardag.
Helgen innehållet även guidade meditationer och eldceremonier för att ge mer kunskap om varje initiering och vad essensen är i de olika riterna. Tillsammans skapar vi många vackra stunder av att ge och ta emot dessa riter och du lär dig att enkelt skapa ceremoni för dig och de du vill dela med dig Munay-Ki till.
Du får med dig en CD med all information om Munay-Ki när klassen avslutas samt processer och förhållningssätt så att riterna fortsätter att växa sig starka inom dig!
 
 
Munay-Ki riterna är sammansatta av Alberto Villoldo som var min lärare, mentor och även kollega i sju år. Han gav dessa Andinska riter en möjlighet att komma till människor som ville växa i sin spirituella natur utan att gå "all in" på den Shamanska vägen. Därför är Munay-Ki riterna en energimässig överföring utan Shamanernas språk och medicinaltare.
Välkommen att lyssna på hans video om Munay-Ki

For you?

Munay-Ki riterna är för dig som vill utveckla din spirituella energi och bli mer medveten om hur du skapar din värld. Det är en serie av initieringar som bygger på varandra för att ge ljusenergikroppen ny information om det du kan skapa utifrån ditt spirituella ljus.
För dig som jobbar i någon form av sessioner med andra, ex coaching, healing, massage, är Munay-Ki riterna helt fantastiska att väva in som ett energi lyft och ny potential att växa in i.
Eller om du bara vill ge dig själv en helg fylld av ceremoni och kanske dela med nära och kära!
Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller anmäler dig till en Munay-Ki klass.

Stockholm, Sweden          inka@jeanettemantel.com          +46 733 39 23 19