Munay-Ki Riter

                            
Munay-Ki är 9 riter av shamansk initiering som boostar ljusenergikroppen med healing, kraft och ljus. Shamaner vet att skapelsen inte är färdig utan att livet hela tiden utvecklas och manifesterar sig genom våra trosatser, våra drömmar, och våra ageranden. Genom att ta emot Munay-Ki initieringarna gör vi den processen medveten då hög spirituell information om healing och power gör sin "download"
 
Riterna höjer din energi och hjälper dig att utveckla en ny arkitektur i din ljusenergikropp som börjar informera den fysiska kroppen och livet på ett nytt sätt. De jobbar i hjärtats power där du fördjupar kärleksrelationen till dig själv, vår vackra jord och alla dina relationer.
Efter att i många år endast jobbat med initieringar i Medicinhjulet och i sessionsform, känns det fint att återigen erbjuda Munay-Ki som en resa i högre medvetande även till dig som inte har gått ett Medicinhjul. Det känns viktigt att öppna möjligheterna för spirituell utveckling och inre styrka till många fler i dessa turbulenta tider av kaotisk förändring i vår värld.
Jag erbjuder nu Munay-Ki som ett personligt program i två dagar där jag väver in två healingsessioner som en del av din helande resa med de 9 riterna.  I processen initierar du en Medicinsten som blir din kraftplats och symbol av relation med medicinmän och kvinnor i Inka släktskapet.
Här nedan hittar du mer information om varje rit.
Läs, inspireras och känn dig varmt välkommen in i Inkas ljus med Munay-ki!

Ordet Munay-Ki kommer från Quechua, Andernas ursprungsspråk och betyder "jag älskar dig" eller "var som du är"

Munay-Ki i ett personligt program är 2 dagar i vackra helande rum av ceremoni där du  boostar din ljusenergikropp med healing kraft. Det är en underbar resa genom olika stadier av spirituell utveckling utanför ord och mind. Varmt välkommen till  härliga dagar fyllda av ceremoni, visdom och Munay.  Jeanette
Munay-ki i klassform lär även ut hur du ger riterna till andra. Jobbar du med healing, massage eller som coach? Munay-ki riterna är fantastiska att väva in i all form av healing och spirituell utveckling. För en klassform behöver ni vara minst 2 personer och utbildningen är i 3 dagar.
De 9 Munay-Ki Riterna
1 - Healers: Aktiverar din healing kraft och din healing resa.
2 - Band av kraft: Beskydd som vävs in i ljusenergikroppen.
3 - Harmoni Riterna: Sätter dig samman med organiserande principer av universum.
4 - Seer rites: Väcker det inre seendet; öppnar nya perceptions sätt.
5 - Day keepers; ger helande och skönhet till världen.
6 - Wisdom keepers; delar visdom, skänker glädje, eliminerar lidande.
7 - Earth keepers; Förvaltar livet på jorden.
8 - Star keepers; Laddar ner spirituella koder för en ny typ av människa på jorden som lever i fred och harmoni. Den ankrar in dig i framtiden här och nu.

9 - Creator rite; Ger en cellulär insikt om att Spirit inte bara agerar genom dig utan som dig. Ren medvetenhet i regnbågens alla färger.

Munay-Ki klassen innehåller
 Förutom att du tar emot alla 9 initieringar, lär du dig också att ge dom vidare till andra.
Emellan ceremonierna får du ta del av det shamanska synsättet och dess anrika visdom om hur vi lever i balans och kraft i vår vardag.
Dagarna innehåller även guidade meditationer och eldceremonier för att ge mer kunskap om varje initiering och vad essensen är i de olika riterna. Tillsammans skapar vi många vackra stunder av att ge och ta emot dessa riter och du lär dig att enkelt skapa ceremoni för dig och de du vill dela med dig Munay-Ki till.
Du får med dig en CD med all information om Munay-Ki när klassen avslutas samt processer och förhållningssätt så att riterna fortsätter att växa sig starka inom dig!
 
 
Munay-Ki riterna är sammansatta av Alberto Villoldo som var min lärare, mentor och även kollega i sju år. Han gav dessa Andinska riter en möjlighet att komma till människor som ville växa i sin spirituella natur utan att gå "all in" på den Shamanska vägen. Därför är Munay-Ki riterna en energimässig överföring utan Shamanernas språk och medicinaltare.
Välkommen att lyssna på hans video om Munay-Ki

For you?

Munay-Ki riterna är för dig som vill utveckla din spirituella energi och bli mer medveten om hur du drömmer din värld. Det är en serie av initieringar som bygger på varandra för att ge ljusenergikroppen ny information om det du kan skapa utifrån ditt spirituella ljus.
För dig som jobbar i någon form av sessioner med andra, ex coaching, healing, massage, är Munay-Ki riterna helt fantastiska att väva in som ett energi lyft och ny potential att växa in i.
Eller om du bara vill ge dig själv dagar fyllda av ceremoni och kanske dela med nära och kära!
Varmt välkommen kontakta mig och jag berättar mer!

Stockholm, Sweden          inka@jeanettemantel.com          +46 733 39 23 19