condor_symbol.png

Personligt designade Medicinhjul

                            
Denna utbildning för bara kvinnor går genom de fyra riktningarna av Inka´s Medicinhjul. Den är designad för dig som vill växa spirituellt och kliva in mer i ditt själsliga ljus och i din feminina kraftplats i det du är här för att skapa. Resan runt ett Medicinhjul handlar om att hela ditt förflutna, lära dig att gå i balans och kraft på livets väg, bemästra din tid, forma världen och medvetet delta i medskapande av verkligheten. Detta uppnås genom anrika helande ceremonier och processer som arbetar på själsnivå som får dig blomstra och växa.
 
I varje riktning väver vi in läror och ceremonier till fyra olika ansikten av det feminina som sätter oss i en djup relation till vår kvinnliga kraft. Utbildningen väcker din skapar kapacitet genom stegen av initiering i Shamansk energi medicin och återknyter dig till kraften i den naturliga världen och dess element. Medicinhjulet tar dig till en högre nivå av medvetande i hur du lever och leder från visdom, hjärta och kraft!

Vi behöver komma tillbaka till helhet med den arketypiska feminina kraften. Moder Jord förkroppsligar alla aspekter av de feminina genom årstiderna, så behöver vi återigen vara i relation till Jungfrun, Modern, Visdomskvinnan och den Vilda!

Klass 1: Riktning Syd

Helaren  - Vad lever du för story?
I detta första steg lär du dig grunderna i Shamansk Energi Medicin. Vi tittar på vilken story du lever och hur du konstruerar ditt liv baserat på tidigare erfarenheter. I denna process transformerar och helar du vad som har varit och hur du håller dig själv i den fysiska världen. Detta ger en medvetenhet om vad som behöver skifta i din energi för att förändra hur du skapar din verklighet. I sydklassen jobbar vi med Ormens arketyp och visdom. Liksom ormen ömsar skinn, lär du dig att göra upp med det förflutna och lämna de gamla historierna bakom dig som inte längre tjänar den du är. Du dyker djupt i din personliga healing, lär dig att livet är konstant rörelse, förnyelse och föryngring. I denna vackra process börjar du skapa ditt eget altare av medicin stenar som blir en helig plats av drömmar och visioner. Vi är alla på en Hero journey och lever en story! Den här helgen håller vi ceremoni för moderskap och förmågan att förnya oss precis så som Pachamama- Moder Jord gör för näring till oss själva, till andra, till nya projekt!

Deltagares kommentarer:

Tack igen för en sån fantastisk utbildningshelg!!! Känner mig tagen av meningsfullheten. Magin och skönheten och inte minst de kraftfulla healingsessionerna.

- Anna.G

sharing.JPG
bild_kvinnorsaltare.jpg
Klass 2:  Riktning Väst
Den Spirituella Krigaren -
Att leva i balans och kraft på livets väg
Denna riktning handlar om att göra ditt skuggarbete och ändra din relation till hur du håller liv och död. Här jobbar du med att hela din relation till dina förfäder och karmiska strukturer som fortfarande påverkar ditt liv idag. Du lär dig att skifta engagemang med dig själv och det du upplever genom att träna dina mytiska ögon i vad vi kallar "tracking" -att se bortom en story och känslor till vad som är möjligt. Genom läror, meditationer och praktiska processer fokuserar västklassen på att vara i balans med allt i livet. Vi lär oss att sann kraft kommer inifrån och syns i alla dina handlingar, i din närvaro, i ditt sätt att leva i världen. Arketypen i Väst är Jaguar. Likt henne lär du dig att agera med en hög nivå av integritet, utan behov av fiender någonstans, leva och leda med Munay, kraften av kärlek och medkänsla. Vi ger uttryck för vildkvinnan och frisätter passionen som blir en kraftfull magnet av kärlek och energi genom skratt, dans, och bara vara vild i kläder, färg och form i ett ceremoniellt rum.
Klass 3: Riktning Norr
Läraren - Att leva i Ja! till livet
Här går vi in i visdomsläror och den andinska mystiken i Shamansk Energi Medicin. Riktning Norr handlar om Shapeshifting, att bemästra tiden, att hålla livet heligt på alla plan. Vi jobbar med egot och frigör den livskraft som olika roller håller oss i. Här lär du dig enkelheten av att vara i tid och rum med synkronicitet som bränsle, hur du spårar nya möjligheter, förändrar ditt medvetande och släpper begränsande tankemönster som hindrar dig från att helt leva din själs dröm. Arketypen i Norr är Kolibrin som svarar an på den själsliga rösten inifrån och som  modigt svarar ja till livet och ger sig ut på en resa bortom det hon redan vet. Den här helgen får visdomskvinnan sin ceremoni där vi hedrar och delar den livsvisdom och erfarenhet vi alla har oavsett ålder.

Jag vill tacka er alla för denna fantastiska och magiska väst helg. Jag upplever verkligen en transformation och jag ser världen nu med helt nya ögon. Jag har en känsla av att jag är fylld av en otrolig inre kraft som gör att det strålar från hela min kropp. Jag är så ivrig och kan knappt vänta tills nästa gång vi träffas.

 - Elba.A

Klass 4: Riktning Öst
Visionären - Att drömma världen in i verkligheten
I denna riktning lär du dig de olika stegen i hur vi skapar verkligheten samt vikten av att bli medveten om projektioner och begränsande föreställningar kring vår värld och vad som är möjligt. Detta är visionärens heliga verk, att skapa och vara fullt medveten om vilka konsekvenser visioner/drömmar får när de manifesterar sig i den materiella världen. Arketypen i Öster är Örn/Kondor som lyfter dig till Spirit, din intuition och det större perspektivet med ditt liv. När ditt dagliga arbete vägleds av närvaron av spirit och din egen tydliga vision, kommer du naturligt guidas in i en djupare relation med din spirituella intelligens, som finns tillgänglig för att tjäna inte bara dig, utan allt liv. Budskapet från Örnen/Kondoren är att sprida dina egna vingar och leva dina högsta drömmar! Jungfrun är den del av oss kvinnor som likt våren skapar nytt i varje stund, hon ser livet med fräsha ögon i sin ljusa renhet. Denna helg välkomnas hon in i var och en av oss med sin kreativa kraft och i den större gemenskapen av kvinnor.

Jag vill tacka dig att jag fick möjlighet att komma närmare livets mysterium, jag känner ett energiskifte och har tagit till mig att vi attraherar det som finns i vårt ljusenergifält. Det kräver mod och ödmjukhet mot sig själv och sin resa att gå den vägen. Stort Tack och varm innerlig kram!

- Larissa.S

Tack för en fantastisk helg och gemenskap!

    - Ann-Margret.N

Tack alla underbara kvinnor för en helg jag aldrig kommer glömma! 

             - Anette.P

För dig?

Kvinnors Altare är en shamansk utbildning som är skapat för dig som vill växa spirituellt som person och i din feminina kraft.
 
Är du intresserad av att utforska mer av vem du är? Har du en längtan att bidra från en högre plats av medvetande i ditt varande och agerande i din vardag? Drömmer du om att göra en positiv skillnad i den större helheten?
Shamaner samlas i ceremoni runt heliga eldar för att drömma utanför ordinarie känsla av tid och rum.

Välkommen att ta din plats runt eldar av helande och vision och lära dig shamanens sätt att leva och leda i balans med hjärta, visdom och power.