• Jeanette Mantel

En Shamans Medicinaltare

Inka betyder solens barn, den som lyser med kraft och visdom och har förmågan att skapa balans och harmoni i alla sammanhang. Det betyder den som skiner och positivt påverkar allt i som omgivning. I Inkas profetsia är vi nu i en tid där denna anrika och livsbejakande medicin behövs i vår värld. En medicin som öppnar hjärtats kärlekskraft och skapar en bro till vårt väl utvecklade intellekt och vårt moderna samhälle.

I utbildningen i Shamansk energi medicin runt Inkas Medicinhjul bygger du ditt altare av medicinstenar, en mesa. Genom personlig healing och initieringar in i Inka släktskapet, är varje sten i en shamans mesa en healingenergi i sig och i relation med källan av ljus i Anderna och Amazonas. Healingenergin flödar genom en ljusmatrix in i mesan och har sin kraft att transformera tunga energier till ljus. Altaret i sig är en kraftplats, inte bara stenarna i den, som kan användas i sin helhet till att lösgöra negativa energier. Vi säger den gör sin michui - tar ut det tunga och låter dess healing kraft strömma tillbaka in. En mesa renar sig själv genom eld, det är en av det viktiga aspekterna med våra eldceremonier men även eldens natur vaknar och stärks inom oss i dessa ceremonier.


En shamans mesa är så mycket mer än bara en samling stenar, det är ett altare av medicin, skönhet och kraft. Alla som bygger sin mesa måste förtjäna varenda healing sten i den genom att göra sin personliga healingresa igenom Medicinhjulet och dess visdom. En resa som ibland utmanar oss i det yttersta men ger så mycket av ljus, inre frid och själslig styrka tillbaka, när vi har modet att möta oss själva i den process som krävs till att hela våra liv.


I utbildningen lär du dig leva med en medvetenhet och ett seende som höjer den frekvens du lever i och som du inspirerar din värld med. När livet blir alltför vardagligt är det lätt att tappa magin och vi fastnar djupare i gravitation med materia istället för att balansera både jord och himmel inom oss.


Har du en dröm om att förändra ditt liv och samtidigt göra positiv skillnad i vår värld? Kom och utforska dina inre resurser genom den anrika visdomen från Andernas Mystik!

Klicka in på Medicine Wheel och du hittar nästa kurs start och mycket mer information om utbildningen. Välkommen in i shamanens värld av healing, transformation och nytt liv!


0 views

Stockholm, Sweden          inka@jeanettemantel.com          +46 733 39 23 19