En Shamans Medicinaltare är en portal in i världen av oändliga möjligheter

Inka betyder solens barn, den som lyser med kraft och visdom och har förmågan att skapa balans och harmoni i alla sammanhang. Det betyder den som skiner och positivt påverkar allt i som omgivning. I Inkas profetsia är vi nu i en tid där vi har möjligheten att skapa en ny värld av fred och kärleksfulla relationer där denna anrika och livsbejakande medicin behövs då mycket kaos och förvirring är i action. Det är en medicin som öppnar hjärtats kärlekskraft och skapar en bro till vårt väl utvecklade intellekt och vårt moderna samhälle.


I shamanutbildningen runt Inkas Medicinhjul bygger du ditt altare av medicinstenar, en mesa. Genom personlig healing och initieringar in i Inka släktskapet, är varje sten i en shamans mesa en healingenergi i sig och i relation med källan av ljus i Anderna och Amazonas. Healingenergin flödar genom en ljusmatrix in i mesan och har sin kraft att transformera tunga energier till ljus. Altaret i sig är en kraftplats, inte bara stenarna i den, som kan användas i sin helhet till att lösgöra negativa energier. Vi säger den gör sin michui - tar ut det tunga och låter dess healing kraft strömma tillbaka in. En mesa renar sig själv genom eld, det är en av det viktiga aspekterna med våra eldceremonier men även eldens natur vaknar och stärks inom oss i dessa ceremonier.


En shamans mesa är så mycket mer än bara en samling stenar, det är ett altare av medicin, skönhet och kraft. Alla som bygger sin mesa måste förtjäna varenda healing sten i den genom att göra sin personliga healingresa igenom Medicinhjulet och dess visdom. En resa som ibland utmanar oss i det yttersta men ger så mycket av ljus, inre frid och själslig styrka tillbaka när vi har modet att möta oss själva i den process som krävs till att hela våra liv och expandera våra drömmar.


I varje klass vävs medicinaltaret starkt samman med den person som bygger den genom shamanska initieringar. Den blir en spegel likväl som en portal av outvecklad potential till den personens liv. En mesa håller drömmar, böner och visioner på en mytisk nivå av livet. Vill vi ändra något i våra liv går vi först till vårt medicinaltare och gör våra energimässiga och symboliska skiften där vilket informerar den fysiska världen. En shaman förändrar världen genom att förändra sin inre värld först.


Har du en dröm om att förändra ditt liv och samtidigt göra positiv skillnad i vår värld? Kom och utforska dina inre resurser och stora drömmar genom den anrika visdomen från Andernas Mystik!

Välkommen in i shamanens värld av healing, transformation och nytt liv!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Me
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon