Leva din Magi

Magi är en del av det okända, det som vi inte kan beskriva men som existerar och gör våra liv extra ordinära. Kraften i magi har förmågan att transformera våra svåraste och tuffaste utmaningar till ett nytt ljus och löfte om en bättre värld, bara vi lär oss att fokusera på vår egen inre kraft istället för att vara distraherade på den yttre världen och det som inte fungerar.


Magiskt tänkande är den andra sidan av magi. Det är när du väntar på att en person eller händelse ska komma och magiskt göra allt i livet till det bättre. Vi kallar det fantasi och vi alla behöver dessa vingar av att flyga iväg mellan varven, men om du fastnar i fantasin som en flykt från din vardag är risken att du innerst inne bara väntar... väntar tills du en dag inser att livet inte är magiskt längre därför att du slösade tiden på magiskt tänkande istället för att agera på dina drömmar.


Vi skapar fantasier i våra liv för att ge oss en känsla av kraft och perfektion, något som vi är rädda att vi inte har inom oss själva. För att ha kraft i livet måste vi också ta tillfällen att agera med kraften, power ges aldrig bara till dig!


Magi existerar, det är att förstå den spirituella dimensionen av gudomlighet i ditt liv. Det är att acceptera att det finns mer i livet än vad dina fysiska ögon kan se. Magi är vad som sker när något kommer från det okända. När vi är i kontakt med vår inre värld har vi en känsla av enhet med gudomligheten som är vår spirituella livskraft. Inspiration kommer från den spirituella livskraften. Inspiration är bränslet som behövs för att vara i action med livet.


Hur kan du skapa en närmare kontakt med din spirituella livskraft med inspiration och passion om att leva din sanning?

Hur kan du transformera ditt liv till att leva din magi? (inte bara ge energi till fantasin)


Var uppmärksam på synkroniska händelser i ditt liv. Det visar vägen och ger guidning om var energi flödar... en gåva av medvetenhet från universum som vi behöver vara närvarande med.


Magi är medvetenhet, en glädjerik attityd om att fullt leva!

Tips! Gör ett medvetet val att skifta de negativa tankar och perceptionsmönster som stoppar dig från att leva dina drömmar. Ett sätt att komma ur tankar och begränsande ideér är att vara aktiv fysiskt. Gå ut i naturen... spring en runda eller bara gå och medvetet andas (ModerJord är den bästa Healern) Eller börja samla fakta om något som intresserar dig. Och ge dig själv nya upplevelser! Det är viktigt att expandera livet när vi öppnar upp för att leva magi. Prova en ny smak, gå en ny väg, testa ett nytt café, välj en ny författare att läsa, åk till en plats där du aldrig varit, bjud in en ny vän... alternativen är oändliga på hur du i det lilla och i det stora kan öppna upp och bli mer inspirerad i ditt liv. Att vara öppen skapar mer möjligheter till synkronicitet. En plats där livet flödar utan motstånd elle push på att något måste hända.I Anderna säger vi Tuku Munay Niyok = att gå med hjärtats kraft.

Håll dig inspirerad och börja lev mer magi!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Me
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon