condor_symbol.png

Soul & DestinyWork

Välkommen till personligt designade Soulhealing & Destiny program som sätter dig i harmonisk relation med det ditt hjärta drömmer om, ditt högre syfte med livet!
 
Längtar du efter att förverkliga det som har en djup inre mening, det som känns så viktigt om du lyssnar till din själ? Själens språk går genom drömmar, ceremonier, bilder och symboler för att nämna några sätt vårt inre landskap, vårt hjärta pratar till oss. Många gånger låter det ologiskt eller omöjligt och vi slår bort den inre rösten som kallar oss till att våga och expandera våra drömmar in i verkligheten.

Både Soul och DestinyWork jobbar i en dynamik av healing och förändrings- processer som ger din energi nytt flöde och öppnar upp nya möjligheter där  synkronicitet blir mer vardag men ändå helt magiskt!

 
_edited.jpg

Look for what is working instead of what´s not. Instead of negation, critisism and spiraling diagnosis there is

Discovery, Dream and Design!

1 dag med SoulWork är för dig som vill skapa förändring i livet och läka din historia djupt i din själ. Det är ett heldagsprogram av healing ceremonier och processer till att stärka självkänsla och tillit till den inre kompass av visdom och drömmar som lever inom dig. Lika viktigt som kraften i nuet, är din vision/riktning av vart du är på väg. Många gånger är det här vi tappar kraft då framtiden är i det okända och vårt intellekt inte kan navigera i det som vi inte har någon relation till ännu. Som konsekvens till det gör vi val som ändå känns tryggt och logiskt fast vi innerst inne längtar så mycket efter något nytt!
 
När du helar på själslig nivå återfår du kraft, passion, och en känsla av att ha mer tillgång till hela din kreativa energi. 
2 dagar med Soul & DestinyWork är för dig som förutom att läka din själsliga historia, vill komma i ny kraftfull harmonisk relation och energi med ditt Destiny, ditt "why"
 
Det är en spännande fortsättning på SoulWork som öppnar upp din energi och gör att framtida möjligheter kan göra sin download i nuet. Destiny handlar om att leva i Ja till livet, om att väcka potential som ännu inte har utvecklats och som får själen att jubla!
 
DestinyWork initierar en ny livsresa som är fylld av mening och djupare tillfredsställelse. Du bär med dig hem en känsla av nya vingar och får med dig många ceremonier och verktyg för att fortsätta resan med att manifestera ditt unika destiny. 

Varmt välkommen till vackra shamanska program som helar din framtid!

Hela ditt liv med Soul och Destiny Work Dessa fantastiska program i Andinsk shamansk healing visdom erbjuds i Stockholms Skärgård. Varmt välkommen

att boka ett tfn möte så berättar jag mer!

Klienters röster

Efter två fantastiska dagar med Jeanette och Destiny work kände jag mig full av energi och glädje. Några veckor efteråt känner jag att förändring har skett på djup nivå. Människor i min närhet märker det också, Jag är mycket tacksam över att ha fått möjligheten att uppleva Destiny work med just Jeanette. I varje stund och i varje del av arbetet utstrålar hon kompetens, kraft och lugn och jag kände mig helt trygg och tillitsfull. Tack! 
- K.J, läkare

TACK varmaste för berikande dagar!

Jag tycker att det har gått rätt bra att landa hemma och låter fortfarande helgens upplevelser, insikter och healing sjunka in i mig. Känner mig väldigt redo och i behov av att göra mina actions, känns som ett viktigt steg framåt för att hålla energin levande i mig och inte låta rädslor kväva den.

- Emma.B