Destiny & Soulhealing Work

                                                         
Välkommen till personligt designade Destiny och Soulhealing program som sätter dig i harmonisk relation med det ditt hjärta drömmer om, ditt högre syfte med livet!
 
Längtar du efter att förverkliga det som har en djup inre mening, det som känns så viktigt om du lyssnar till din själ? Själens språk går genom drömmar, ceremonier, bilder och symboler för att nämna några sätt vårt inre landskap, vårt hjärta pratar till oss. Många gånger låter det ologiskt eller omöjligt och vi slår bort den inre rösten som kallar oss till att våga och expandera våra drömmar in i verkligheten.
Både Destiny och SoulWork jobbar i en dynamik av healing och förändrings- processer som ger din energi nytt flöde och öppnar upp nya möjligheter där  synkronicitet blir mer vardag men ändå helt magiskt!

Look for what is working instead of what´s not. Instead of negation, critisism and spiraling diagnosis there is

Discovery, Dream and Design!

SoulWork är för dig som vill skapa förändring i livet och läka din historia djupt i din själ. Det är ett heldags program  av healing ceremonier och processer till att stärka självkänsla och tillit till den inre kompass av visdom och drömmar som lever inom dig. Lika viktigt som kraften i nuet, är din vision/riktning av vart du är på väg. Många gånger är det här vi tappar kraft då framtiden är i det okända och vårt intellekt inte kan navigera i det som vi inte har någon relation till ännu. Som konsekvens till det gör vi val som ändå känns tryggt och logiskt fast vi innerst inne längtar så mycket efter något nytt!
 
När du helar på själslig nivå återfår du kraft, passion, och en känsla av att ha mer tillgång till hela din kreativa energi.  Mer om SoulHealingWork
DestinyWork innehåller även den soulhealing men tar processen ytterliggare steg framåt. Det är en personlig klass på två hela dagar för dig som vill komma i ny kraftfull harmonisk relation och energi med ditt Destiny, ditt "why"
 
Vi går in i healing ceremonier för både kropp och själ som tar bort blockeringar och boostar ljusenergi kroppen med ny livgivande energi. Detta öppnar upp flödet och gör att framtida möjligheter kan göra sin download i nuet. Destiny handlar om att leva i Ja till livet, om att väcka potential som ännu inte har utvecklats och som får själen att jubla!
 
DestinyWork initierar en ny livsresa som är fylld av mening och djupare tillfredsställelse. Du bär med dig hem en känsla av nya vingar och får med dig många ceremonier och verktyg för att fortsätta resan med att manifestera ditt unika destiny. Mer om DestinyWork

Varmt välkommen till spännande och vackra shamanska program som helar din framtid!

Hela ditt liv med Soul och Destiny Work Sommar klass i Stockholm 4-5 juli

För dig som längtar efter själslig healing, inspiration och kraft till att leva ditt Destiny.  Läs mer här

Klienters röster

Jeanette håller ett magiskt space av visdom och har ett ödmjukt öppet hjärta som berör djupt i själen!

Eva.K

Beskrev just för en god vän i ett sms att det känns som att livsvägen har svängt in på en en motorväg. Och här tar man sig fram! Det känns som att allt jag gjort tidigare har jag nytta av. Känns tryggt. Det tar livet till en ny dimension! Det öppnar ögonen på flera fronter.

Anna.G

Stockholm, Sweden          inka@jeanettemantel.com          +46 733 39 23 19