condor_symbol.png

Through Shaman eyes

                                

Genom mitt företag SunPeople erbjuder jag healing och utbildning till människor som vill växa i sin själ, och utveckla sin spirituella kraft genom Shamansk Energi Medicin från Andernas anrika healing visdom och mystik.

Det är personligt designde program som får livet att blomstra och växa i alla dimensioner av den du är. Ordet Inka betyder solens barn, vilket innebär att skina med högre medvetande!

"Where your talents and the needs of the world cross, there lies your calling."

-Aristotle

                                

 

Mitt soul-mission är att höja medvetenheten om hur vi människor skapar livet utifrån kunskap och visdom om hur världen av energi samverkar med den materiella världen. Det är sessioner och processer som arbetar på energi nivå där healing sker djupt inom oss och livet förändras. Det vackra är att skiften sker i ceremoni och direkt relation till energi, bortom ord och intellektuell förståelse. När vi helar vår historia, helar vi även vår framtid vilket ger varje person en ny känsla av mening och nya möjligheter. Och vår värld blir mer medveten och kärleksfull när hjärtat öppnas och minns hur vi alla är sammanlänkade med allt omkring oss. Naturen, kosmos, oss människor emellan!

I Peru säger man att en shaman är “chacaruna” = bro människor; den som hjälper andra att gå från ett medvetandetillstånd till andra medvetandetillstånd, från sinnet till hjärtat, från nutid till dåtid eller till framtid. En chacaruna utforskar alltid denna verklighet för att få kontakt med skapelsens skönhet och fulländning. De hjälper människor i inre läkning och kan resa mellan de tre olika världarna (inre, mellan och högre) för healing, medicingåvor, kraftdjur, destiny potential mm som de hämtar hem till den person de jobbar med.

 

Låter det spännande? Längtar du efter att hela ditt liv? Utveckla din kunskap och medvetenhet om världen av energi som informerar din fysiska dimension? Vill du lära dig mer om hur du manifesterar dina drömmar utifrån ditt soul-mission, ditt destiny? Vill du veta mer om hur en shaman utbildning eller healingsession kan serva dig?

Den shamanska vägen är helt fantastisk i hur healing sker och hur den hjälper oss att minnas vem vi verkligen är djupt i vår sanna essence. Kontakta mig gärna och jag berättar mer! 

Varmt välkommen!

Jeanette

IMG_2838.jpg
IMG_2838.jpg
IMG_2838.jpg
IMG_2838.jpg
IMG_2838.jpg
_BD_6402.jpg
DSC_1109.JPG
IMG_1063.jpg
DSC_0940.jpg
DSC_0918.jpg
CIMG2799.JPG
IMG_2838.jpg
tracking1339.JPG